• BIST 10965.21
  • Altın 4380.441
  • Dolar 40.7296
  • Euro 47.3237
  • Adana 41 °C
  • Ankara 31 °C
  • İstanbul 31 °C

Kadir Aydar'dan "19 Mayıs" Mesajı

Kadir Aydar'dan "19 Mayıs" Mesajı
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine kazandırdığı bağımsızlık ruhuna ve vizyoner liderliğine dikkat çekti.

“19 Mayıs 1919, bir milletin yeniden ayağa kalkışının, özgürlük ve bağımsızlık aşkının sembolüdür” diyen Başkan Aydar, Atatürk’ün yalnızca bir asker değil, çağının çok ötesinde bir devlet adamı olduğunu ifade etti.

Başkan Aydar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk; azmi, ileri görüşlülüğü ve milletine duyduğu sarsılmaz güven ile yalnızca bir ulusun kaderini değil, tarihin akışını değiştirmiş büyük bir liderdir. Onun Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi, bugün de bizlere yol göstermeye devam ediyor.
Atatürk’ün, ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyerek emanet ettiği Cumhuriyet, bizler için hem büyük bir sorumluluk hem de onurdur. Ceyhan’ın gençleriyle birlikte bu emanete sahip çıkacak; Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz.
Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, bu büyük mirası geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Adanus Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti : CM Bilişim | Adana Haber