• BIST 9719.81
  • Altın 3312.584
  • Dolar 35.8991
  • Euro 37.3778
  • Adana 9 °C
  • Ankara -1 °C
  • İstanbul 3 °C

Akif Akay: Projelerim için bir dönem daha istiyorum

Akif Akay: Projelerim için bir dönem daha istiyorum
Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, seçildiği günden bugüne ilk kez seçim adaylığına yönelik konuştu.

Sözcü’den Mehmet Serbes’e röportaj veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay Bir dönem daha aday olmayı düşündüğünü açıkladı. Röportajda devam projeleri sürdürürken, kendi projelerini de hayata geçirmeye çalıştığını ifade eden Akay, projelerini gerçekleştirmek için bir döneme daha ihtiyaç duyduğunu aktardı.

seyhan-belediye-baskani-akif-akay-mehmet-serbes’e-konustu..jpg

“Yeniden aday olacak mısınız?” sorusunu yanıtlarken de temelini attıkları ve sürdürülen projeler ile yeni projelerin devamı için bir döneme daha ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Başlattığımız hizmetlerin devamı için bir dönem daha aday olmayı düşünüyorum. Çünkü Seyhanlının yararı için bu projelerin tamamlanması gerekiyor” diye konuştu. Akay, “Daha Seyhan’da yapacak çok sayıda proje var, başlangıçta sadece eksik olanları tamamladık, bunları fonksiyonel hale getirdik, işleyiş kazandırdık. Şu anda elimizde çok sayıda hazırlanmış projeler var, büyük bir engelli parkı, Alzheimer merkezi, yaşlılar merkezi, botanik parkı bunlardan bazıları. Kısmet olursa , sağlığım elverdiği takdirde bir dönem daha görev yaparak bunları tamamlamayı istiyorum.” diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Kimdir

71 yaşındaki Akif Kemal Akay 18 Nisan 1950 yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamlayan Akay, İstanbul Üniversitesi Kimya Yüksek Mühendisliği ve İstanbul Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Üst Lisansı ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya İhtisası bölümlerinden mezun oldu. Akay, aynı zamanda da Bir-Lab Laboratuvarları’nın kurucu ortağı ve üyesidir. Biyokimya Uzmanı Nesrin Akay ile evli olan Akif Kemal Akay’ın, biri siyaset bilimci, diğeri ise Kimya Mühendisi olmak üzere 2 kız evladı ve 5 torunu vardır.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Adanus Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti : CM Bilişim | Adana Haber