• BIST 9814.19
  • Altın 2419.484
  • Dolar 32.2933
  • Euro 34.6815
  • Adana 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 17 °C

Şarkıcı Nasife Canbolat: “Öyle Kolaysa Şarkım Özel Bir Çalışmanın Sonucu!”

Şarkıcı Nasife Canbolat: “Öyle Kolaysa Şarkım Özel Bir Çalışmanın Sonucu!”
Şarkı söylerken kendini mutlu ve özgür hissettiğini belirten Nasife Canbolat, “Şarkı söylemek, insanın kendisini farklı bir dünyada hissetmesini sağlıyor.

Yeni şarkılarıyla müzik sektöründe dikkatleri üzerine çeken Şarkıcı Nasife Canbolat, “Öyle Kolaysa” şarkısı hakkında açıklamalarda bulundu. Canbolat, “Öyle olaysa şarkım, çok yoğun ve özel bir çalışmanın ürünü. Açıkçası dinleyicilerimin benden isteklerini biliyor, bu isteklere uygun bir çalışma sergilemek istiyorum. Her bir projemde temel mantığımın bu olduğunu söyleyebilirim.” sözleriyle şarkısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Moda, güzellik gibi alanlarda çalışmalarda bulunan Nasife Canbolat, müzik sektörüne de giriş yapmış ve sektörde çok özel çalışmalar gerçekleştirerek adını duyurmayı başarmıştır. Son dönemde dikkat çeken şarkısı Öyle Kolaysa ile ilgili açıklamada bulunan şarkıcı, açıklamalarında şu sözlere vurguda bulundu: “Müzik sektörü benim için önemli ve değerli bir sektör. Dolayısıyla bu sektörde dikkat çeken ve çok özel çalışmalar yapmak istiyorum. Bu düşüncemin bir sonucu olan Öyle Kolaysa şarkım, müziğe bakış açımı çok iyi yansıtıyor. Yapmak istediklerim ve belki de yaptıklarım bu şarkıda yer alıyor.”

Şarkı Söylerken Kendimi Özgür Hissediyorum

Şarkı söylerken kendini mutlu ve özgür hissettiğini belirten Nasife Canbolat, “Şarkı söylemek, insanın kendisini farklı bir dünyada hissetmesini sağlıyor. Çünkü şarkı söylerken an içerisinde kalıyor ama bir yandan da geniş bir zaman dilimini yaşıyorsunuz. Bu durum meditasyon yaparken de hissediliyor. Bu nedenle şarkı söylemenin beni güçlendirdiğini ve var olan sıkıntılarımı gidermede bir araç olduğunu söyleyebilirim. Aslında bu durum, şarkılarımı hazırlarken de karşıma çıkıyor. İstiyorum ki hayranlarım da kendilerini şarkılarımla özgür ve keyifli hissetsin!” ifadelerinde bulundu.

Müziğin Ruha İyi Gelen Bir Yanı Var

Müziğin ruha iyi gelen bir yanı olduğunu, bu nedenle şarkı söylerken de dinlerken de kendisini çok özel hissettiğini belirten Nasife Canbolat, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Müzik geçmişten günümüze insanların sığındığı bir liman olmuştur. Kendisini üzgün, huzursuz ve mutsuz hisseden insanlar; beğendikleri müzik tarzına uygun şarkıları dinleyerek içlerinde farklı bir güç hissetmiştir. Bu durum günümüzde de bu şekilde. İnsanlar, müziğe değer veriyor. Hani bir söz vardır ya müzik ruhun gıdasıdır, diye. Bu söze gerçekten inanıyor ve şarkılarımı bu söz çerçevesinde hazırlayarak dinleyicilerime sunuyorum.”

Kaynak: https://www.habereguven.com/sarkici-nasife-canbolat-oyle-kolaysa-sarkim-ozel-bir-calismanin-sonucu/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Adanus Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti : CM Bilişim | Adana Haber